Despre

Chipset a fost înființat în 2014 de către Chisest Online Shopping Ltd., pentru a oferi utilizatorilor de internet din întreaga lume o platformă convenabilă, simplă și eficientă de cumpărare la cele mai mari site-uri de tranzacționare din lume, cum ar fi eBay, AliExpress și multe altele.

Chipset este o platformă de mediere între utilizatorii din România și cele mai mari site-uri de tranzacționare din lume. Folosind Chipset puteți comanda cu ușurință de la orice site cu care lucrăm în colaborare sub un singur cont, fără a fi nevoie să deschideți un cont în oricare dintre diferitele site-uri de tranzacționare sau să aveți un card de credit internațional și, cel mai important, serviciul va fi primit în limba română.

Produsul nu a sosit? Lăsați-ne pe noi să facem munca pentru dvs. ... vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să primiți tot ce ați plătit.

Facem tot posibilul pentru a vă oferi o platformă rapidă și actualizată cu cele mai bune produse, întotdeauna ne asigurăm că sistemul nostru este ușor de utilizat și puteți găsi produsele pe care le căutați cu ușurință și la cel mai bun preț.

Sperăm că Chipset va reuși să vă ofere o experiență de cumpărături nouă, convenabilă și rentabilă.

La dispozitia dumneavoastră,

Echipa Chipset